Over ons:

In een tijd waarin inheemse Oerzaden bedreigd worden door genetisch gemanipuleerde (GMO) zaden van multinationals, staat Oerzaad.nl op als hoeder van onze biologische diversiteit. Wij zijn toegewijd aan het behoud en de verspreiding van oude, authentieke rassen die de kern vormen van ons agrarisch erfgoed.

 

Bij Oerzaad.nl geloven we in de kracht van zaadvaste rassen. Deze variëteiten behouden hun unieke eigenschappen en genetische diversiteit, waardoor ze jaar na jaar opnieuw kunnen worden gebruikt. Door te kiezen voor zaadvaste zaden, kiezen tuiniers en boeren voor een duurzame en onafhankelijke toekomst voor onze voedselvoorziening.

 

Ons doel is simpel: het verdelen van deze kostbare zaden naar moestuinen en akkers overal ter wereld. Door samen te werken met gepassioneerde telers en liefhebbers van eerlijk voedsel, verspreiden we de rijkdom en schoonheid van onze natuurlijke variëteiten.

Sluit je aan bij Oerzaad.nl en help mee aan het behoud van ons agrarisch erfgoed. Samen kunnen we een verschil maken en de diversiteit van onze gewassen beschermen voor de generaties die komen

 

""Laat voeding weer voeding zijn""

Onze partners worden o.a. getoetst door: