• Biologische zaden!
  • Zaadvaste rassen
  • Snelle levering!

Over ons:

 

Wij zijn Oerzaad.nl, een Nederlands bedrijf dat zich richt op duurzaamheid en gezondheid. Onze missie is om mensen te helpen een gezonde en evenwichtige levensstijl te onderhouden door middel van natuurlijke en biologische producten.

 

Onze producten, waaronder verschillende soorten biologische zaden (zonder GMO-invloeden), zijn ontworpen om een eenvoudige en toch effectieve bijdrage te leveren aan uw gezondheid. Wij geloven in de kracht van natuurlijke producten en streven ernaar deze producten op een verantwoorde en duurzame manier te produceren.

 

Wij werken samen met lokale boeren om de hoogste kwaliteitsproducten te waarborgen en onze impact op het milieu te minimaliseren. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en getest om ervoor te zorgen dat ze aan onze hoge standaarden voldoen.

 

Dankzij onze passie voor gezondheid en duurzaamheid hopen wij u te inspireren om ook uw levensstijl te verbeteren en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op onze planeet.

 

Inspiratie:

 

Er was eens een klein dorpje genaamd Millfield waar de mensen hard werkten en altijd voor elkaar klaarstonden. Het dorpje had een hechte gemeenschap en er was altijd wel iets te doen. Echter, er was één ding waar het dorpje aan ontbrak: middelen om de plaatselijke initiatieven te ondersteunen.

 

Op een dag besloot een groep enthousiaste dorpsbewoners om hier verandering in te brengen. Ze richtten een bedrijf op genaamd "Millfield Matters", waarvan de opbrengsten volledig zouden gaan naar het steunen van lokale initiatieven. Het bedrijf verkocht producten die met zorg en aandacht werden gemaakt en waarvan de winst ten goede kwam aan de dorpsgemeenschap.

 

Het bedrijf groeide snel en de mensen uit Millfield waren trots om deel uit te maken van iets waarvan ze wisten dat het een positieve impact had op hun dorp. De opbrengsten van "Millfield Matters" werden gebruikt om allerlei projecten te ondersteunen, van het opknappen van het dorpsplein tot het steunen van plaatselijke sportteams.

 

De mensen uit Millfield werden nog hechter en het dorp was stralend en vol energie. "Millfield Matters" was niet alleen een bedrijf, maar een symbool van wat samenwerking en hard werk kunnen bereiken.

 

Het verhaal van "Millfield Matters" inspireerde andere dorpen om soortgelijke initiatieven op te starten en een positieve impact te hebben op hun eigen gemeenschappen. En zo werd "Millfield Matters" een bekend merk in het hele land, waar mensen trots op waren om producten te kopen die steun boden aan lokale initiatieven.

 

 

Ons initiatief:

 

School IBBO De Goudsteen te Wijckel

De eerste onbekostigde school sponseren in de gemeente Fryske Marren (Friesland). Welke geheel draait op vrijwillige leerkrachten en begeleiders.

 

""Laat voeding weer voeding zijn""

Onze partners worden o.a. getoetst door: